TerranovaCNC

Avda. Catalunya, 12 (Esq. c/Industria), Lliçà de Vall, Barcelona, 08185

Des 45.500 Euros

131

Mª Angels Granado

Botigues especialitzades en nutrició canina i felina

Contactar amb la Franquícia

Classified Descripción

TerranovaCNC és un concepte innovador de franquícies especialitzada en nutrició canina i felina. Presta un servei proper i personalitzat, enfocat a les necessitats específiques de cada mascota.
Recolzats per les marques més reconegudes de pinso, accessoris, antiparàsits i suplements alimentaris per a gossos i gats, ens hem convertit en líders del sector. Cada punt de venda de les botigues compta amb un assessor nutricional que, amb un tracte proper i professional, assessora a cada client. Algunes de les botigues també presten servei de perruqueria, consulta veterinària, tallers especials i servei d’ensinistrament.
TerranovaCNC va néixer el 1995 amb una única botiga d’alimentació per a mascotes, i a hores d’ara gestiona 2 magatzems logístics a lica de Vall i Parets del Vallès (Barcelona), que proveeixen més de 130 botigues a Espanya i Andorra. Les comunitats amb més presència de la marca són Madrid i Barcelona, ​​tot i que progressivament va agafant força en altres zones, com ara Màlaga. Al 2018, tancarà amb 170 botigues ubicades en tot el territori nacional i Andorra.

Des 5.500 Euros

300 Euros

Inclòs en Royalty

A partir de 75-80 m2

5 anys (prorrogables per 10 anys més)

20

111

1995

Añadir un Mensaje

Your Rating for this listing: