Please

Avda. Torerblanca, 57. Edif. ESADE CREAPOLIS, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, 08172

16.000 Euros

19

Jordi Garreta

Consultoria màrqueting digital

Contactar amb la Franquícia

Classified Descripción

Please Networks és una companyia que ofereix serveis de consultoria de màrqueting digital destinats a la captació de clients i millora de conversions per a mitjanes i grans empreses de múltiples sectors mitjançant una plataforma tecnològica pròpia (Please Platform), una xarxa internacional de consultors especialitzats (Please Partners) i un equip multidisciplinari que gestiona les operacions (Please Factory)
Please Partners és un grup de consultors digitals, que actuen com a unitats de negoci independents i que treballen en col·laboració constant amb Please Factory, seguint els principis de la metodologia de Please amb l’objectiu de crear una cartera de clients pròpia amb recorregut a llarg termini. Please Partners permet:

  • Dissenyar un pla de negoci i executar el seu pla de comercialització
  • Implantar projectes de consultoria de màrqueting digital orientats a resultats.
  • Acompanyar al client en el seu creixement en base a l’anàlisi i optimització.

El volum del negoci mitjà és de 50.000 € el primer any i 100.000 € el segon, amb marges d’un 30% a un 70% del preu final de facturació al client en funció de la tipologia de projecte a desenvolupar. Tots els projectes inclouen un setup inicial i unes quotes mensuals de manteniment. El període d’activació del negoci és de 2 a 6 mesos (segons l’estratègia comercial del consultor).

1.600 Euros

No hi ha

No hi ha

No cal local físic

Anual

1

18

2006

Añadir un Mensaje

Your Rating for this listing: