Coldwell Banker

Av. Diagonal 433 BIS, 5º-1ª, Barcelona, Barcelona, 08036

En funció de la zona

19

Christian Aguilar

Intermediació immobiliària

Contactar amb la Franquícia

Classified Descripción

Coldwell Banker es va fundar en 1906 amb el compromís d’oferir un servei d’honestedat, ètic i professional al client, eixos que continuen avui sent els pilars en la filosofia de tota la xarxa. Per això els responsables de cada un dels més de 50 països cuiden al detall totes les noves incorporacions a la xarxa.
La història de Coldwell Banker és una història d’èxit i lideratge, propiciat per, la formació, el coneixement, dinamisme i alt rendiment de cadascun dels seus integrants.

  • Marca més influent en RRSS segons Klout (servei web analítica que mesura el grau d’influència de persones o marques en Xarxes Socials).
  • N º 1 en facturació segons Reial Trends (Consultoria de tendències immobiliàries més fiable del món).
  • Distinció per Cinquè any consecutiu com la marca Real Estate més ètica del món segons Etisphere Institute (Consultoria líder mundial en la definició i l’avanç dels estàndards de pràctiques comercials ètiques que alimenten el caràcter corporatiu, la confiança en el mercat i l’èxit comercial )
  • Líder REAL ESTATE destacat en satisfacció dels seus empleats, en què ha estat l’única empresa de REAL ESTATE en situar-se al TOP-25 (Nº23) per davant de NASA, Linkedln i Microsoft, entre d’altres. Segons la prestigiosa revista FORBES.

Coldwell Banker a Espanya:
– 19 líders del sector en la seva zona.
– Més de 100 professionals altament formats, per la Coldwell Banker University

28.000 Euros

6%

2,5 %

70 m2

6 anys

3

16

1906

Añadir un Mensaje

Your Rating for this listing: