Century 21

Av Josep Tarradellas 8-10 ,1º1ª, Barcelona, 08029

50.000 Euros

50

Estela Martín

Intermediació immobiliària

Contactar amb la Franquícia

Classified Descripción

Sens dubte aquest any serà clau per a la franquícia immobiliària Century 21 a Espanya. Va tancar el 2017 amb el premi a la Millor Franquícia de l’any atorgat per l’Economista Franquícies al congrés Franquícia Futura organitzat pel banc Sabadell i l’Associació Espanyola de Franquiciadors.
El jurat va destacar la seva expansió dins i fora d’Espanya, la seva capacitat per a la creació d’ocupació, la seva continuïtat en el mercat i la frescor aportada al sistema de franquícies d’Espanya. Aquests mèrits cobren tota la seva dimensió en tant el jurat el componien representants d’entitats financeres, de l’Associació Espanyola de Franquiciadors i directius de diverses empreses del sistema de franquícies tant nacional com internacional.
I és que avui dia la marca Century 21 és la major xarxa immobiliària mundial i està present en 78 països amb més de 7.400 oficines de les quals 70 es troben a Espanya. Disposa d’una àmplia gamma d’eines, sistemes i programes de formació específics del sector. Tot això brinda als franquiciats i assessors la possibilitat d’assolir l’èxit de la mà d’una estructura experta i organitzada.
Només els emprenedors experimentats identifiquen les millors oportunitats que ofereix el mercat. La xarxa Century 21 vol recolzar-te perquè tu siguis el millor Emprenedor Immobiliari del mercat.

20.000 Euros

6%

3%

100 m2

5 anys

0

50

2009

Añadir un Mensaje

Your Rating for this listing: