Autonet&Oil-Elefante Azul

Crtra. D´Alella, 13, El Masnou, Barcelona, 08328

400.000 Euros

64

Albert Valverde

Unitat de subministraments de carburant i centres de rentat d'alta pressió

Contactar amb la Franquícia

Classified Descripción

Autonet&Oil-Elefante Azul proposen un model de franquícia actualitzat als nous temps, orientat al sector energètic i a l’activitat d’auto-rentat de vehicles d’alta pressió.
El nostre concepte de negoci no necessita solars molt grans, ja que es pot muntar un establiment amb 500-1.000 metres quadrats, però sí solars amb bones situacions. Han d’estar ubicats en emplaçaments amb qualificació industrial i / o comercial, el més pròxims a nuclis urbans residencials amb gran afluència de trànsit, sense descartar altres possibles ubicacions.
Adherir-se a la xarxa Autonet&Oil-Elefante Azul és assegurar-se un company fiable, constant i expert en cadascuna de les etapes de la vida del seu centre. Com franquiciat vostè rebrà assessorament i ajuda dels nostres diferents departaments:

  • Departament d’expansió: els acompanyarà en el seu inici de projecte de principi a fi, avaluant l’emplaçament, la zona d’influència, realitzant plans d’implantació, etc.
  • Departament de muntatge: realitzarem el muntatge d’estructures i equipaments, transformació del centre existent en un centre Autonet&Oil-Elefante Azul i posada en marxa.
  • Caps de zona: són el suport des de l’obertura del centre i durant tota la durada del contracte, per ajudar-los a augmentar la xifra de venda i optimitzar les càrregues d’explotació.
  •  Servei de formació: posem a la seva disposició la formació tècnica inicial i formacions comercials.
  • Departament tècnic: intervé en qualsevol problema tècnic i garanteix el manteniment de l’activitat. Hotline disponible els 7 dies de la setmana.
  • Departament de màrqueting: garanteix l’impacte de la marca en els consumidors.

15.000 Euros

0,01 € per litre venut + 87 € pista / rentat mes

500 - 1500 m2

5 anys

16

48

1964

Añadir un Mensaje

Your Rating for this listing: